Tegnap este érkezett egy igen különleges Milestone Objective sorozat. Lássuk, miről is van szó?

Elkezdődött szépen fokozatosan a Future Stars Token-gyűjtési őrület, eddig 5 Token-t lehetett megszerezni az elmúlt napokban. Ebből egy a tegnapi napon érkezett egy olyan különleges Milestone Objective küldetéssorozat első megszerezhető jutalmaként. No, de nézzük meg, miért is olyan különleges ez az Objective?

A Year In Review névre hallgató sorozat 4 küldetésből áll. Az elsőért egy Future Stars Token jár, ezért le kell játszanunk 10 Squad Battle meccset profi nehézségi szinten, vagy ugyanennyi Rivals-t. A következő jutalomért már 25 meccset kell lejátszanunk hasonló paraméterekkel, viszont itt már egy véletlenszerű Rulebreakers lap üti a markunkat. A 3. küldetés teljesítéséhez 50 meccs szükséges, ezért pedig egy random Signature Signings kártyát kapunk. Végezetül pedig 75 mérkőzés lejátszását követően a miénk lehet egy véletlenszerű Winter Wildcards játékos. Minden küldetés tartalmaz további 300 XP jutalmat is.

Forrás: www.firstsportz.com

Mi most elhoztuk nektek a Rulebreakers, a Signature Signings és a Winter Wildcards esetében azt a 2 játékost, akik jelenleg a legtöbbet érik a piacon, tehát, ha valamelyiküket nyitjátok, akkor az mindenképpen Win-nek tekinthető. Lássuk!

Rulebreakers

Signature Signings

Winter Wildcards

Ti kinek örülnétek a legjobban?

 

Kiemelt kép: www.erhangja.ro

 

Ezt olvastad már?

Itt a vége – Ideje búcsút venni Mason Greenwood-tól

 

 

 

×