A leakerek is sejtelmesen beszélnek a kollaborációról.

Az Epic Games múlt héten felpakolta a Fortnite v19.20-as verzióját a Staging szerverekre. Ez általában jót jelent, hiszen 4-5 napon belül meg szokott érkezni a felhasználók gépére, telefonjaira ilyenkor az update. Ezúttal sem változott a terv, hiszen a fejlesztők bejelentették, hogy kedd délelőtt egy 2-3 órás downtime keretein belül valóban megkapják a játékosok a v19.20-as csomagot.

Különös Bundle érkezését hintették el a leakerek!

 

Hétfő este szinte minden nevesebb Fortnite adatbányász beszámolt arról, hogy már a frissítést követő Item Shop rotációba feltűnhet egy kollaborációs csomag, magyar idő szerint február 2-án, pontban 1:00 órakor. Az Epic Games nem aprózza el, 2 outfitet, 2 csákányt, 2 back blinget és egy extra emote-ot várhatunk a legfrissebb információk szerint.

Természetesen egyből beindultak a találgatások, több lehetőség is felmerült pár óra alatt. Sokan a korábban már belengetett extra Pókember skinekre asszociálnak, míg mások a Donald Mustard által többször is elhintett Vissza a jövőbe együttműködést várják. Harmadik lehetőségként felmerült valamilyen Star Wars tartalom is, ám jelenleg erre nem adna okot semmilyen „IRL” esemény. Az is előfordulhat, hogy teljesen új skinekkel készülnek a designerek, ezt csak kedden dél körül fogjuk megtudni.

Ti milyen együttműködésnek örülnétek?

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×