Bizonyára mindenki azon igyekszik a csapat összeállításában, hogy a védők közül minél nagyobb sebességűt válogassanak a csapatukba. Mi elhoztuk most az 5 leggyorsabbat.

Számtalan esetben az nyomja meg igazán egy adott védő árát, hogy milyen magas a Pace értéke, ennek arányában pedig, hogy milyen aktuális Promo részét képezi. Amennyiben túl szeretnénk élni az idei metát, mindenképpen szükség van a gyors védelemre, akik felveszik az iramot egy támadással szemben, vagy hatékonyan működnek a kontráknál.

Forrás: www.trends.blogdady.com

A Charlie Intel nevű oldalon összegyűjtötték a különböző védők leggyorsabb lapjait, ebből mi most elhoztuk nektek az 5 legjobbat. Íme a játékosok:

5. Sergio Reguilón (Adidas Numbers Up)

Listánk 5. helyezettje a Tottenham bal szélső védője, aki 96-os Pace értékével remekül fel tudja venni a lépést egy erőteljes támadással szemben. Jelenleg kb. 60-65 ezer Coin-ra van szükségünk, hogy beszerezzünk egyet.

4. Youcef Atal (Signature Signings)

Atal Signature Signings lapja a lista 4. helyét foglalja el, tulajdonképpen akár holtversenyben is lehetnének Reguilón NU lapjával, hasonló árkategóriában mozog, mint előbbi védőnk.

3. Leonardo Spinazzola (Winter Wildcards)

A Winter Wildcards is adott ám nekünk gyors védőt, ilyen a 3. helyen álló Spinazzola, az AS Roma bal védője. Ő már árban egy magasabb kategória, jelenleg kb. 200 000 Coin-ba kerül.

2. Theo Hernández (Team of the Week)

Szerencsés helyzetben van idén Theo Hernández In Form lapja, hiszen gyors is, francia is, viszont az ára jelenleg is közel 270 000 Coin.

1. Achraf Hakimi (Team of the Year)

A PSG villámgyors jobb hátvédjének TOTY lapja került az első helyre. Azt mondhatjuk, hogy nem igazán van olyan ember, aki nem örülne, ha éppen ő sétálna ki a csomagból, főleg, ha eladható: közel 700 000 Coin a jelenlegi ára.

Ti melyiküket használjátok?

 

Forrás: www.charlieintel.com

Kiemelt kép: www.transfermarkt.com

 

Ezt olvastad már?

Ez nem volt szép – Vajon maradhat-e Greenwood a FIFA 22-ben?

 

 

×