Szomorú és elkeserítő hír látott napvilágot, ami a Manchester United fiatal játékosával történt… Lássuk, miről is van szó és mi lehet a következménye a FIFA 22-ben?

Mason Greenwood, a Manchester United nagy reménységének tekinthető a Premier League-ben. A 20 éves angol jobb oldali középpályásnak viszont most lehet, hogy hosszú időre lehúzhatják a rolót.

Forrás: www.sportsbeezer.com

Konkretizálva a dolgot, Greenwood-ot súlyos testi sértéssel és erőszakos cselekedettel, valamint nemi erőszakkal is vádolják. Több bizonyíték is akad, amiket jelenleg is vizsgálnak: hangfelvétel, fotók és videofelvételek, amelyeket az áldozat – aki történetesen a barátnője, Harriet Robson – osztott meg közösségi felületein.

Forrás: www.examinerlive.co.uk

Klubja, a Manchester United teljes egészében elhatárolódik az effajta viselkedéstől és cselekedetektől, ennek természetesen hangot is adtak:

„A Manchester United semmilyen formában nem tűri az erőszakos cselekedet, valamint nem megy el mellette szó nélkül. Greenwood további rendelkezésig nem térhet vissza az edzőközpontba és nem játszhat a mérkőzéseken sem.”

Tény, hogy – amennyiben beigazolódik bűnössége – nagy a valószínűsége annak, hogy rövidke karrierjének végéhez érhet ezzel a cselekedetével. Másfelől viszont az is kérdéses, hogy mi lesz a sorsa a FIFA 22-ben? Vajon ugyanaz lesz a jövője, mint a Manchester City balhátvédjének, Benjamin Mendy-nek? Amennyiben igen, akkor hamarosan elbúcsúzhatunk Greenwood-tól a játékban.

Vajon lett volna esélye Future Stars lapot kapni?

 

Kiemelt kép: www.eurosport.com

 

Ezt olvastad már?

Ezekre a jutalmakra válthatjuk be a megszerzett Future Stars Token-eket!

×