A BOE bejelentette a világ leggyorsabb 27 hüvelykes FullHD játékkijelzőjét.

A BOE (Beijing Oriental Electronics Group Co., Ltd.) bejelentette, hogy kifejlesztette minden idők leggyorsabb játékpanelét.

A BOE a világ egyik legnagyobb LCD, LED és OLED panel gyártója. A vállalatnak Kínában szétszórtan található gyártóüzemei vannak, és nem kevesebb, mint 19 másik országban 19 kutatási és fejlesztési központja.

Tegnap a vállalat bejelentette, hogy legújabb kijelzőpaneljével áttörést ért el az 500 Hz feletti képfrissítési frekvencia leküzdésében.

Ez a 27 hüvelykes FullHD gaming panel 8 sávos eDP-kapcsolattal, 1 ms-os válaszidővel és valódi 8 bites színskála-támogatással fog rendelkezni.

A FullHD felbontás lassan a múlt reliktumává válik, sőt, már a legtöbb 2021+ csúcskategóriás gamer laptop is 1440p+ felbontású. A legtöbb PC-s játékos jelenleg sokkal gyorsabb 1440p-s paneleket szeretne látni, azonban a gyors 1080p-s paneleket még mindig használják a magas versenyképességű e-sport versenyeken. Ilyen például: CS:GO, Valorant.

Őszintén a FullHD felbontás sokaknak zavaró lehet 27 colon hiszen a pixel sűrűség jóval kisebb, mint egy 1440p felbontáson. Ám a felbontást fel kellett áldozni a Hz érdekében.

A BOE bejelentette első 110 hüvelykes 8K 120 Hz-es kijelzőpanelét is. A vállalat egyelőre nem közölt további részleteket egyik termékről sem, mint például a csatlakoztatási lehetőségekről, a megjelenési dátumról vagy az árról.

Videókártya fronton is jól állunk:

Tényleg megmenti a piacot az Intel? – Ennyi videókártyát adnának el évente

https://leet.hu/streamplifyforrás: VideoCardZ

×