Vel’koz készen áll arra, hogy egy csinos átalakítással rohamozza meg a Summoner’s Riftet.

Vel’koz, az Üresség Szeme számos vizuális effektfrissítést kap a 12.3 PBE Patch során. Ez egy nagyobb terv része, amelynek célja, hogy az összes ligabajnokot a jelenlegi színvonalra emeljük.

Az eredeti Reddit-posztot Sirhaian, a Riot Games egyik vezető VFX-művésze készítette. A posztban Sirhaian elmagyarázta, hogy a Riot továbbra is dolgozni fog bizonyos bajnokok VFX-frissítésein, és hogy Vel’koz lesz a 12.3 PBE Patch bajnoka.

Vel’Koz VFX Update from LeaguePBE

„Hasonlóan a korábbi VFX-frissítésekhez, amelyeket a múltban végeztünk (Syndra, Zilean, Malzahar, stb.), olyan bajnokok vizuális effektjeinek frissítésén dolgozunk, akiknek képesség-effektjei némi szeretetre szorulnak”. Sirhaian írta. „A célunk az, hogy a VFX-jeiket a jelenlegi LoL szabványoknak megfelelővé tegyük, és javítsuk a játékmenet egyértelműségét.”

A vizuális frissítés elsősorban Vel’koz dizájnjának finomhangolására összpontosít, hogy jobban illeszkedjen a Void tematikájához, miközben a pontatlan hitbox-jelzőit is kiigazítják. Sirhaian a poszt végén arra kérte a közösséget, hogy adjon visszajelzést a jelenlegi változtatásokkal kapcsolatban, és hagyott egy mintaképet arról, hogy milyen képességek és vizuális elemek fognak változni.

A Reddit-poszt továbbra is számos szerkesztést tartalmaz, részletezve, hogy pontosan mi változott Vel’koz VFX-ét illetően, miután a közösség kritikát fogalmazott meg az új változtatásokkal kapcsolatban. Néhány ilyen változtatás közé tartozik az E képességének láthatóbbá tétele azáltal, hogy a bázison lévő respawn portált a Void témához igazítják.

A közösség pozitívan fogadta a vizuális tuningra szoruló bajnokok frissítésének elkötelezettségét, és sokan kértek egy listát a Vel’koz-t követő bajnokokról. Bár Sirhaian nem hozta nyilvánosságra ezt a listát a közösség számára, megnyugtatta őket, hogy a Riotnak van „egy nagy lista a bajnokokról”, akiket frissíteni tervez.

A VFX-frissítések az utóbbi időben gyakrabban előfordulnak, a két legutóbbi bajnok, aki vizuális frissítést kapott az Varus és Vayne volt, bár ezek kisebb frissítések voltak. Az év előrehaladtával az új Vel’koz VFX-frissítések a kezdete lehet néhány nagyobb VFX-változásnak, amelyek hamarosan felénk tartanak.

Íme egy videó még a PBE előtti időszakból:

Neked tetszik a VFX rework?

Rekkles elmagyarázza, miért LoL-ozik némított all-chattel

https://leet.hu/streamplify

×