Tegnap 2 új Prime Icon lappal gazdagodott az SBC-ből megszerezhető legendák listája. Lássuk, kikről is van szó?

Sokan – sajnos – nem engedhetik meg maguknak financiálisan, hogy rengeteg Coin-ra tegyenek szert, amiből Icon-t vásárolhatnak a csapatukba. Kevés játékosnak adatik meg az a szerencse, hogy akkora legyen a Pack Luck, hogy a nyitáskor valamelyik legenda sétáljon ki a csomagból, viszont rengeteg fodder lap van a csapatában. Ezekre a szituációkra találták ki a készítők az SBC-ből megszerezhető Icon lapokat.

Forrás: www.givemesport.com

Ezúttal 2 újabb legenda Prime Icon lapjával bővült ezeknek a megszerezhető játékosoknak a listája: ők Dalglish és Figo. Mindkettő 92-es értékkel rendelkezik és nem éppen a leggyengébb Icon-ok közé tartoznak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EA SPORTS FUT (@easportsfut) által megosztott bejegyzés

Kérdés, hogy melyiküket éri meg kiszedni? Mindkettőt, ha fodder nélkül akarjuk kirakni, akkor Figo esetében több, mint 500 ezer Coin-ra van szükségünk, Dalglish-hoz pedig majdnem másfél millió zseton beinvesztálása kell. Előbbinél hátránynak mondható a 78 Strength és a 81 Balance, illetve hatékonyabban működhet in Game akkor, ha CAM pozícióban használjuk. Utóbbi esetében csupán a 67 Strength lehet probléma, viszont kompenzálja a remek befejezése.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Ti kit szednétek ki?

 

Kiemelt kép: www.sportsindiashow.com

 

Ezt olvastad már?

 

 

×