Egy streamer talált egy meglepően egyszerű módszert, amivel elkerülheted a Warzone-ban hírhedté vált Buy Station fagyásokat.

A Warzone élménye jó pár játékosnak egy visszatérő rémálom, főleg, ha a Buy Station közelébe merészkednek. A történet mindig hasonlóan játszódik le: egy játékos megpróbálja használni a Buy Stationt, és az egész játék lefagy.

A kifagyás idejére a játékos egyhelyben áll, így lehet, hogy addigra már vagy könnyű préda volt egy ellenségnek, vagy egyszerűen csak időt és lendületet vesztett. A Buy Station befagyása már 2021 augusztusában is hírhedt probléma volt. Aztán decemberben teljes erővel visszatért.

Bár a Warzone legutóbbi frissítései megpróbálták kezelni a játék hibáit a legutóbbi javításokban, a Buy Station továbbra is problémás marad. A konzolos játékosok különösen bosszankodnak.

Ám valaki talált egy egyszerű megoldást az idegesítő problémára.

ProReborn, egy CoD streamer és Warzone versenyző magyarázza – van egy meglehetősen egyszerű, bár meglepő módja, hogy ne fagyjuk be a Buy Station interakciójakor.

Ezt egy január 17-i Tweetben árulta el: „Ne csússz a loadoutokba vagy a Buy Stationökbe, összeomlik vagy lefagyasztja a játékodat. PC-n és konzolon is.”

A ProReborn válaszában valaki egyetértett ezzel a megoldással – „kezességet” adott neki, miután maga is kísérletezett vele.

Összességében nehéz biztosra venni, hogy ez a javítás 100%-ban működni fog a játékosoknál. Mégis, nagyon könnyen kivitelezhető, és ezért érdemes kipróbálni, hátha ez akár csak egy kicsit is csökkenti a lefagyás valószínűségét.

A Harry Potter csalást láttátok már?

Tiszta Harry Potter – Visszatért a Warzone egyik “legviccesebb” csalása

https://leet.hu/akcioeso/borítókép: YaBoyKinko

×