Coldzera és TACO nélkül, FalleN, fer és fnx részvételével éled újjá a kétszeres Major győztes brazil lineup.

Last Dance, vagyis az utolsó tánc néven jelentette be legújabb csapatát FalleN, a zseniális brazil irányító. A többszörös Major győztes játékos ezúttal a nosztalgikus húrokat pengetve rukkolt elő egy ígéretes, ütősnek tűnő ötössel.

FalleN ugyanis rávette fert és fnx-et is egy nagy visszatérésre boltz, valamint VINI oldalán.

A játékosok közül talán senkit sem kell külön bemutatni a profi CS:GO kedvelőinek, de akad azért itt néhány pikáns részlet! Ha ugyanis végignézünk a névsoron, szinte egyből a korábbi legandás SK felbomlásához vezető ügy ugrik be. Fnx ugyanis egy közös bootcampelés nem bírt latinos vérmérsékletével, és összeszűrte a levet fer barátnőjével. A dolognak természetesen botrány, és a csapat felbomlása lett a vége. Innentől pedig a brazilok el is indultak lefelé a lejtőn, és vége lett az aranykorszaknak. Az már persze már más kérdés, hogy fer azóta szakított a lánnyal, akit nem mellesleg 116 év börtönre ítéltek Brazíliában.

116 év börtönre ítélték a brazil női CS:GO profit, fer ex-barátnőjét

 

Hogy ezek után mégis milyen motiváció miatt álltak össze újból, talán csak maguk a szereplők tudják. Az viszont biztos, hogy ha meglesz köztük a régi kémia, akkor még TACO és coldzera hiányát is túlélheti a csapat.

 

Érdemes lesz odafigyelni a csapatra, kíváncsian várjuk mit virítanak 2022-ben.

 

×