Úgy tűnik, hogy végre lesz értelme késelni is.

A héten megérkezik a Valorant legújabb frissítése, mely ezúttal több szerepet is betölt majd. Elstartoltatja a játék legújabb, negyedik Episode-ját, kapunk egy új ügynököt is és természetesen az 4 Act 1 szezon is megérkezik majd egy ütős Battle Pass társaságában. Múlt héten megérkezett egy előzetes update csomag a játék teszt/PBE szervereire, melyek alapján a fejlesztők némi fegyverbalansszal is készülnek. Ezek nem biztos, hogy egyszerre, már a héten átkerülnek majd az éles frissítésbe, de rövid határidőn belül implementálják őket a Valorantba.

Nézzük is, hogy mely fegyverekhez nyúltak hozzá a fejlesztők!

Ares, Guardian, Spectre

Az adatbányászok a fenti fegyvereknél találtak változásokat az új patch-ben:

  • Az Ares buffot fog kapni, nem kell „felpörgetni” a fegyvert, illetve a tűzgyorsasága is nőni fog majd
  • A Guardian ADS lövési sebessége megegyezik majd a sima, nem ADS nézetes lövési sebeséggel
  • A Spectre nerfet kapott, kevésbé lesz hatásos távoli célpontokra

Kés hitbox

A jobbklikkes melee hitbox másfélszeresére nőtt, míg a balklikkes késelés még ennél is nagyobb hitbox-szal és sebzési távolsággal rendelkezik majd. Remélhetőleg így konzisztensebb lehet majd a melee használata a játékban.

A fentieken kívül további változásokra is számíthatunk, de ezeket majd csak a keddi patchnotes-ban fedik fel számunkra a Riot Games munkatársai. Hazánkban várhatóan szerdán délelőtt élesedhet majd az update, magyar idő szerint hajnali 5 és reggel 9 óra között.

Ütős kést kapunk! – Kiszivárgott az új Valorant Battle Pass és néhány mapváltozás is

https://leet.hu/samsung/

×