A tartalomgyártók valamelyike állhat a háttérben.

Péntek este a Valorant PBE szervereire megérkezik az Episode 4 startjáért felelős frissítés. Az egyelőre csak NA régióban működő tesztszervereknek hála elkerülhetetlen lenne a kozmetikai tartalmak kiszivárgása, így a Riot Games már a megelőző órákban elkezdi azok felfedését a nagyközönség számára is. Ezúttal egy kis homokszem csúszott a gépezetbe, így csütörtök este megpillanthattunk pár Battle Pass skint és Breeze ráncfelvarrásáról is érkezett pár kép.

Ütős karambit jár Tier 50 szinten!

Új Bundle

 

Ahogy az lenni szokott, a Battle Pass mellett mindig érkezik 1-2 fizetős csomag is a szezonok startjakor. Ezúttal Protocol 781-A névre keresztelték el a fejlesztők az újdonságot. Egy alapértelmezetten pirosas-fekete, kicsit futurisztikus kinézettel rendelkező Bundle-lel bővül majd a játék.

Battle Pass tartalmak

 

A teljes felhozatal még nem került napvilágra, ám a játékosok által legfontosabbnak tartott elem, a melee skin természetesen nem maradt titokban. Egy karambitról beszélhetünk, mely több színárnyalatban is feloldható lesz majd. Az animációja egyelőre ismeretlen.

 

A Battle Passban a Velocity szett dominálhat majd, nagy eséllyel a fegyverek színezése is állítható lesz majd, a karambit 4 opciójához hasonlóan.

Breeze változások

 

A fejlesztők igazítottak kicsit a Breeze pályán található A és B bombalerakókon is, bár egyelőre csak 3 screenshot áll a leakerek rendelkezésére, a részletes elemzésre még várnunk kell kicsit.

Szinte biztos, hogy Pénteken fény derül a többi kozmetikai tartalomra is, hiszen a tartalomgyártók már megkapták a Riot Games-től az Episode 4-et tartalmazó buildet. Nagy eséllyel valamelyik streamer szivárogtatta ki a fenti képeket, a Valorant fejlesztői utaltak is erre Twitteren, nem túl boldogok. 

https://leet.hu/samsung/

×