Nem kell már sokat várni a Warzone legújabb nagy frissítésére. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni az újdonságokról eddig.

Javában zajlik a Warzone Pacific 1. évada, és bár sok játékos igen csak élvezi az új Calderába pályát, a battle royale számos hibával van tele, amelyek negatívan befolyásolják a játékmenetet. A Warzone-on belüli hibák miatt sokan szegezik figyelmüket a Season 1. Reloadedfrissítésére, amely a Warzone Pacific első szezonközi frissítése.

A Reloaded valószínűleg rengeteg vadonatúj tartalmat hoz be, kezdve az új fegyverektől egészen az operátorokig. Sajnos azonban egyelőre kevés konkrét információnk van az újdonságokról.

Minden, amit eddig tudunk a Reloaded kapcsán.

Mikor jön be a Warzone Pacific Season 1 Reloaded?

Bár a Raven Software még nem erősítette meg, hogy mikor indul a Season 1 Reloaded, a zombies játékmód fejlesztője, a Treyarch bejelentette, hogy a Vanguard Zombies szezonközi frissítése január 11-én érkezik. A feltételezések szerint ez azt is jelentheti, hogy a szezönközi frissítés ekkor éri el a Warzone-t is.

Korábban, amikor a Cold War utolsó évada megjelent augusztusban, rá egy hónapra jött a szezonközi frissítés. Mivel a Pacific december elején indult, feltételezhető, hogy a január 11 egy reális dátum.

Új operátor?

Eddig Francis és Lewis, aki megérkezett az 1. évadba, ami azt jelenti, hogy a Task Force Trident egy tagja még nem került be. Isabella a csoport harmadik és egyben utolsó tagja, szóval nagyon valószínű, hogy megjelenik az 1. évad Reloaded frissítésében.

Új fegyverek?

Arról, hogy milyen fegyverek fognak érkezni, minimális információ áll rendelkezésre, de az 1. évados ütemtervnek köszönhetően tudjuk, hogy a Welgun géppisztoly terven van. Vagyis nagy a valószínűsége annak, hogy az 1. évad Reloaded során debütál majd.

Hibajavítások

Mivel jelenleg számos probléma érinti a Warzone-t, a Season 1 Reloaded frissítés nagy része valószínűleg hibajavításokkal lesz tele.

Attack on Titan

A népszerű animesorozat befejező évadának második része január 9-én debütál, így a régóta pletykált AoT bundle is megérkezhet a Reloaded frissítésben. Ha minden igaz, Levi bőrébe bújhatunk majd. Izgalmas.

Ez minden, amit eddig tudtunk a Warzone Pacific 1. évadának Reloaded frissítéséről.

Ezt láttad már?

Lesajnált AR törhet borsot az MP-40 orra alá? – Egy próbát mindenképp megér!

 

https://leet.hu/akcioeso/

×