A Mervel-moziverzum művésze leleplezte, hogy mire számíthatunk majd a soron következő MCU-s Pókember moziban.

FIGYELEM! A CIKK SPOILEREKET TARTALMAZ A PÓKEMBER: NINCS HAZAÚTBÓL!

A barátságos és közkedvelt Pókember filmuniverzumos kalandja egészen letaglózó fináléban végződött, amivel tulajdonképpen ahhoz a pókfejhez és Peterhez érkeztünk el, aki már sokkalta jobban hasonlít a képregényes megfelelőjéhez. Sőt, már a szerkóját is magának kell elkészítse, ami azt is jelenti, hogy a pókruha is jobban fog hasonlítani ahhoz, amilyet például a csodálatos Andrew Garfield is viselt.

De ezt már mindenki jól tudja, hiszen mindezt láthattuk az utolsó snittben, ahogyan abban is biztos vagyok, hogy a legtöbben az első stáblistás jelenetet is megvárták. Vagyis azt is láthatták, hogy Eddie és Venom tényleg átkerültek a Marvel-moziverzumba, igaz, csak egy rövidke, de legalább vicces jelenet erejéig. Strange varázslata azonban mindkettejüket visszarepítette a saját világába, egyetlen apró kivételtől eltekintve.

A szimbióta egy darabkát ugyanis otthagyott magából, ami szinte egészen biztos, hogy Eddie tervét próbálja meg végrehajtani. Ez pedig azt jelenti, hogy a következő Pókember filmben nagy eséllyel már a fekete ruhás pókfejhez is lesz majd szerencsénk, és nem ám, a Tobey-féle verzióhoz, hanem egy sokkal képregényesebb formához nyúlhatnak vissza.

Ezt pedig nem csak úgy, a fenekemből húztam elő, hanem Thomas du Crest lebegtette be, aki koncepciós rajzolóként dolgozott többek között a Bosszúállók: Végjátékon, a Hangya harmadik részén, és nyilván a Pókember: Nincs hazaúton is. Thomas konkrétabb talán nem is lehetett volna, ugyanis azt írta, hogy „amíg vár a zöld jelzésre, hogy megmutathassa a Nincs hazaúthoz készült munkáit, addig ad egy kis ízelítőt abból, hogy mi jöhet még”.

Szóval megmutatta nekünk a Tom Hollandról készült szimbióta szerkós terveket, méghozzá Spiderman 4 jelöléssel.

Persze önmagában ennyi még nem garantálja, hogy tényleg így lesz, és már a következő moziban ilyen formában is láthatjuk majd a szuperhőst, jelenleg viszont minden egyes jel arra utal, hogy Peter és Venom hamarosan találkozni fognak.

Póktörténeteknek pedig nem leszünk híján, ugyanis már azt rebesgetik a Sony projektjeihez nagyon közel állók, hogy a Marvel-moziverzumtól független Pókember-mozik is jöhetnek, melyekben visszatérhet mindenki kedvence, Andrew Garfield.

Készítsd a pezsgőt: Egyre biztosabb, hogy Andrew Garfield új Pókember filmet kap

 

https://leet.hu/akcioeso/

×