A FUT Leaker-eknél nincs megállás, folyamatosan érkeznek különböző kiszivárgott információk. Ezúttal egy újabb Headliners lap érkezéséről van szó.

A FUT Leaker-ek újabb információt juttattak el a nagyérdeműhöz: érkezik Seko Fofana Headliners lapja! A kártya nagy valószínűséggel ma estétől lesz elérhető a játékban, hogy milyen formában, azt nem tudjuk, de egy biztos: amennyiben SBC-ként jön, érdemes lesz készíteni a Fodder-eket, mert ütős lapnak ígérkezik. Azért ilyen biztos ez, mivel konkrét számokkal érkezett a kiszivárgott információ.

Amennyiben a számok stimmelnek (ami az esetek nagy többségében így van), akkor egy brutális Ligue 1 középpályás fog érkezni, a Lens játékosának személyében. Elég Beast lapnak ígérkezik, akinek a lövésen kívül minden értéke 85, vagy afölötti. Ha nem is fejlődik a játék jelentős részében, akkor is egy jó ideig használható lap lesz, amennyiben valaki francia ligás csapatot épít (idén elég sokan, ahogy látjuk a mérkőzések során). Reméljük, már ma este elérhető lesz és akár indulhat is a legyártása, hogy lássuk, tényleg brutális lapról van-e szó.

Ti várjátok?

 

Kiemelt kép: www.sportbennfentes.com

 

Ezt olvastad már?

Gyenge értékelésű Icon-ok – Van-e értelme így tisztelegni a legendák előtt?

 

 

×