Az Óév utolsó TOTW után elérkeztünk a 2022-es év első Team of the Week csapatához. Lássuk, kiket tartanak a legesélyesebbnek?

A Team of the Week 15 csapata 2 nagyobb névvel robbant be a múlt héten: Benzema és Lukaku. Valószínű, hogy nem sokan voltak elragadtatva a múlt heti játékosoktól, viszont már csak egyet kell aludni és érkezik a TOTW 16!

TOTW 15 – Forrás: FIFPlay

Az e heti csapat holnap este 19:00-kor fog megérkezni a játékba, addig is elhoztunk nektek egy kisebb előrejelzést, hogy kik azok a fő nevek, akik nagy eséllyel indulnak az In Form lapért. Elöljáróban 5 konkrét játékost kell megemlítsünk, akik az elmúlt napokban lőtt gólok (vagy adott gólpasszok) számával bebiztosíthatják pozíciójukat a Team of the Week 16-ban: az Atlético Madrid argentin csatára, Correa, valamint földije, a West Ham United középpályása, Lanzini 2-2 góllal áll a holnap este előtt. A Tottenham kolumbiai védője, Dávinson Sánchez, illetve a Manchester City spanyol középpályása, Rodri 1-1 gólt szereztek az elmúlt 7 napban, de érkezhet Cristiano Ronaldo In Form kártyája is, hiszen ő is 1 gólt és 1 gólpasszt is jegyez. Tehát ez lehet első körben az az 5 játékos, akiknek a legnagyobb esélye lehet bekerülni a hét legjobbjai közé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Ti kit vártok még a holnap érkező csapatba? 

 

Kiemelt kép: ifaktor

 

Ezt olvastad már?

Hol a kreativitás, gyerekek? – Mindenki a meta szerint akar játszani

×