16. hetéhez érkezett az Operation Riptide.

Akárcsak az előző CS:GO Operationnél, úgy a Riptide-nál is heti szinten érkeznek majd a küldetések. Az első héten 10 csillagot farmolhattunk ki, ám az elkövetkezendő 15 hétben a maximális számuk 6 lesz. A felépítés is maradt nagyjából a régi, így szinte minden héten számíthatunk egy-egy Guardian feladatra, a többi pedig Casual, DM vagy Ranked kihívás lesz majd.

Nézzük is, hogy mi vár ránk az utolsó héten!

Név Név Feladat Jutalom Részletek
Short Match Competitive: Basalt Nyerj 21 kört vagy 1 meccset ★ ★ ★
Overwhelming Current Guardian: County Szerezz öléseket ★ ★
Pull Away From The Crowd Deathmatch: Defusal Group Sigma Szerezz 100 ölést összesen vagy 30 ölést egy Riptide Agent skinben egy meccs alatt ★ ★
Tidal Flow Casual: Defusal Group Delta Szerezz 25 ölést vagy szerezz 7 ölést egy olyan fegyverskinnel mely a Riptide kollekciók valamelyikből származik ★ ★ ★

Ahogy láthatjuk, az utolsó két feladatnál a fejlesztők némi segítséget adnak azoknak akik vásároltak fegyverskineket vagy ügynököket a csillagokból. Szerencsére ez még az elfogadható kategória, de egy alapból fizetős Pass-nál kicsit érdekes a játékosokat ilyen módon terelgetni.

Az első héten a co-op mission kimaradt és az utolsó héten sem kaptuk meg azt. A közösség felemás érzelmekkel fogadta a kiszivárgott küldetéseket, sok játékos szerint a kicsit átalakított feladatrendszer több grindot kíván majd meg. Személyes véleményem szerint bőven vállalhatóak, főleg, hogy egy teljes hetünk van rájuk és akár csúsztathatjuk is őket. Az utolsó küldetések megjelenése után várhatóan bő egy hónapunk lesz még a megmaradt feladatok abszolválására, nagy eséllyel a Valve napokon belül hivatalos formában is megerősíti ezt.

https://leet.hu/akcioeso/

×