A Warzone Pacific elhozta az új Supply Drop contractokat, és a játékosok kihasználják a kreativitásukat, hogy akár egy egész csapatot eltüntessenek.

Ahogy az időtlen mondás tartja: „a pénz mozgatja a világot”. És ez Calderában nem hazugság, hiszen a Warzone játékosoknak komoly pénzekre van szükségük a Self Reviveokra, és még több UAV-pénzre, mint Verdanskban.

A legegyszerűbb módja annak, hogy kevés idő alatt sok pénzt és finomságokat szerezz, a Supply Drop szerződés. Ez egy ládát dob le egy közeli helyen, így ingyen vehetsz fel pénzt és tárgyakat – tökéletes, hogy beindítsd a körödet.

Ám bárki láthatja a Supply Drop helyét, mivel a doboz érkezési helyét zöld füst jelzi. Ahogy a Reddit ‘sir_ornery’ bemutatta, ezt az információt ki lehet használni akár egy végzetes csapdára is.

Ezt használta ki ‘sir_ornery’. Amikor meglátta a zöld füstjelzést gyorsan odalopózott mielőtt a láda földet ért volna, és elrejtett két Proximity Mine-t a láda alá, majd fedezékbe vonult, de úgy, hogy lássa a ládát.

Stop me if you’ve heard this one. Drop goes boom trap. from CODWarzone

Nem is kellet sok idő, mire a láda tulajdonosa megjelent, hogy begyűjtse a rengeteg zsákmányt. Ám miután kinyitotta a ládát egy váratlan meglepetés várta.

A csapda nagyon hatásos, és máris félelmet kelt mások szívében. Az egyik felhasználó szarkasztikusan megköszönte ornery-nek, hogy felfedte a taktikát: „köszönöm, többé nem csinálok Supply Drop contractokat”.

Mások viszont nagyra értékelték az ötletet, és „zseniálisnak” nevezték: „ez egy f*sz mozdulat… tetszik”.

Ami viszont fontos, hogy ezt a trükköt csak a Plunder, vagy rendes Battle Royale módokban lehet használni, mivel nincsen Proximity Mine a Vanguard Royale-ban.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok az újévre.

Lassan reagálsz és előbb halsz? – 5 tipp amivel javíthatsz a reakcióidődön

https://leet.hu/samsung/

×