Az egykori profi League of Legends játékos Doublelift elmondta, hogy az egyik átdolgozott rúna hogyan alakítja át a játékot az AD Carry játékosok számára.

A 12. szezon már a küszöbön áll, és a játékosok már tesztelik az összes új változtatást, amit a Riot az előszezonban bevezetett. Ezek a változások két új sárkányt, a Hextechet és a Chemtechet, valamint a régi rúnák módosításait és egy új rúna hozzáadását tartalmazzák.

Az egyik ilyen jelentős rúnaváltozás a Precision fa Lethal Tempo keystone-jának átdolgozása volt. Az átdolgozott rúna mostantól akár hat stacket is ad a játékosoknak, ami támadás közben támadási sebességet biztosít, maximális stack esetén pedig megnövelt támadási hatótávolságot ad.

Doublelift elmagyarázza az új Lethal Tempo erejét

A YouTube-csatornájára feltöltött videóban Doublelift elmagyarázta, hogy a rúna hogyan helyezi vissza az erőt az AD Carry pozícióba.

 

„Most, hogy a Lethal Tempo jelentős támadási sebességet ad a távolsági bajnokoknak, azt hiszem, ez valószínűleg a legerősebb rúna az AD Carry számára összességében, és talán az egyik legerősebb rúna, ami valaha is létezett az AD Carry számára, a benne rejlő lehetőségek miatt”.

A videó nagy részében a TSM streamer három különböző meccset játszik, ahol visszaél a rúna erejével Caitlyn, Jinx és Aphelios segítségével.

Az új támadási sebesség, amit a Lethal Tempo biztosít az AD Carry bajnokoknak, nagyon izgatottá tette Doubleliftet a 12. szezon hivatalos kezdetére. Bár ő már nem játszik versenyszerűen, de a rúnával visszaélve biztosan fel fogja tépni a solo queue-t.

Te mit szeretnél látni 2022-ben a Leage of Legends-től?

5 dolog, amit szeretnénk a League of Legends-ben 2022-ben

 

https://leet.hu/samsung/

×