Hamarosan 2022 lesz, új év, új lehetőségek. Valószínűleg mindenkinek lenne pár ötlete, hogy mivel lehetne jobb játékká tenni a Rainbow Six: Siege-et.

Valószínűleg kevés olyan Rainbow Six: Siege játékos van, aki maradéktalanul elégedett a Ubisoft játékával. Bármennyire is szeretjük a címet, van néhány dolog, amin nagyon szívesen változtatnánk, hogy a cím jobb legyen, és kevesebb igazságtalan dolog történjen. Talán a 2022-es év erre lehetőséget kínál. Most megfogalmazok három olyan dolgot, amit szerintem jó lenne látni a Siege-ben jövőre. Ezt persze te is megteheted.

Min változtatnál a Siege-ben 2022-ben?

Ami engem illet, kevés dolog van, ami bosszant a játékban. Ezek leginkább desync és szerverproblémák. Nagyon remélem, hogy a Ubisoft új krumplikat köt azokra a bizonyos szerverekre, és legalább egy kicsit javul a kapcsolat. A közösségen sajnos ők nem tudnak változtatni, de az alábbi dolgokon talán igen.

Íme a saját 3 kívánságom a Siege-hez:

  • Új és működő anti-cheat rendszer

Nagyon jó lenne látni, hogy a csalók az eddiginél jóval gyorsabban kerülnek ki a játékból. Ez a kérés nem annyira lehetetlen, hiszen a Ubisoft már korábban megígérte, hogy a jövőben még hatékonyabban lép fel a csalókkal szemben. Egy külön csapat fogja manuálisan kezelni a tiltásokat és a jelentéseket. Bár találkozunk a játékban csalókkal, nem olyan vészes a helyzet, mint más játékokban. Bár a probléma soha nem oldódik meg teljesen, a Ubi szerintem jól kezeli ezt.

  • Sokkal igazságosabb hitbox és hitreg

Nagyon sokszor előfordul, hogy bár meglövök valakit, a szerver rosszul regisztrálta a hitet. Meghalok, pedig fejbe lőttem. Vagy éppen meghalok, mikor már ott sem voltam. Valószínűleg nagyon sokan találkoztok ezzel az esettel. Ha a szerver sokkal pontosabban kezeli a történéseket, talán kevesebbszer hangzik majd el, hogy: DE HOGY?!

  • Átláthatóbb pályák

A Ubisoft folyamatosan igyekszik átalakítani a pályákat, de a magam részéről jobban örülnék annak, ha kevesebb lenne az olyan szög, ami igazságtalan. Itt arra gondolok, hogy egy-egy szögből én látszódom az ellenfél számára, ő viszont nem. Látom, hogy lő, látom a lövéseket, de az ellenfelet nem. Ez nagyon bosszantó.

Nagyon remélem, hogy a Ubisoft nagyon jó játékot alkot idővel, és ezek a kérések is valóra válnak. Neked mi lenne a 3 kívánságod a Siege-hez?

Ezt láttad már?

A legjobban várt FPS játékok 2022-ben – Lövöldözős játékok, amikre érdemes figyelni

 

https://leet.hu/xmas/

×