2 játékos érkezésén múlik, hogy az idei Winter Wildcards Promo felállítson egy rekordot a FUT történetében. Kérdés, hogy megvalósul-e?

A Winter Wildcards-ról nem lehet nem pozitívan véleményt alkotni, korábbi cikkeinkben is csak a pozitívumokról volt szó, hiszen van belőle bőven. Viszont most egy nagyon különleges rekord valósulhat meg, amire még nem volt példa az Ultimate Team története során.

Az eddigi Promo-k alatt -akármilyen színes volt a felhozatal-, sosem fordult még elő, hogy egy klubcsapatból 3-nál több játékos is bekerüljön és speciális lapot is kapjon az adott promóció során. Néhány szezonnal ezelőtt a Chelsea-nek sikerült elérnie, hogy egy Future Stars alatt 3 játékosa is szerepelt az eseménysorozatban.

A Winter Wildcards most megdöntheti ezt a rekordot az AC Milan segítségével, hiszen már 2 játékosuk elérhetővé vált az esemény alatt. Junior Messias egy Objective-ből szerezhető meg, míg Alessandro Florenzi elérhető egyszerűen Market-ből. 2 játékos érkezésén van a sor, hogy érkezzen egy új rekord, ami ennek a nagyszerű eseménysorozatnak lesz köszönhető. A 2 potenciális érkező pedig nem más, mint

Maignan és Ibrahimovic

Mindkettő érkezésével megvalósulhat a fent említett rekord megdöntése. Így a Serie A speciális lapok 2 újabb taggal boldogítják is az őket hiányoló játékosokat.

Ti megszerzitek a milánói lapokat?

 

Ezt olvastad már?

Eljött az idő! – Ma estétől beválthatóak lesznek a Wildcards Token-ek

 

×