A cég a feltörekvő alkotókkal is remek kapcsolatot ápol.

Az Epic Games júniusban hirdette meg a Concept Royale névre keresztelt felhívását. Ebben arra kérte a tehetséges Fortnite rajongókat, hogy tervezzenek outfiteket a játékba. Nem sokkal később be is mutatták a győztesek koncepcióit, ám hosszú hónapokig nem lehetett tudni semmit a két nyertes skinnel kapcsolatban. Szerencsére szerda délután megtörte a jeget a cég:

Nalia és Frigid Foregoer péntek hajnalban érkezik meg az Item Shopba!

A baloldali outfitet az alkotó elmondása alapján egy gyöngybagoly inspirálta, ezt le sem tagadhatná. Nagyon kifejező lett a női karakteren található maszk, sikerült eltalálni teljesen a baglyos látványvilágot, úgy, hogy közben mégsem üt el a játéktól. A jobboldali kinézet ennél egy fokkal egyértelműbb, hiszen egy fagyott csontvázat láthatunk. Sokakat a Deadfire outfitre emlékeztet, talán a készítő fejében is ott lebegett az a skin a rajzolás alatt.

Öröm látni, hogy az Epic Games egyre több közösségi skint emel be a játékba és reflektorfénybe helyezi a nem túl ismert alkotókat. A skinek áráról egyelőre nincs információ, ez csak az Item Shopba kerülésük pillanatában derül majd ki.

https://leet.hu/samsung/

×