A Protect My Paws alaposan megszavaztatta a játékosokkal, hogy melyik a legcukibb videojátékbeli kutya, akiket szívesen „agyon simogatnának”, és kik azok, akiket a legkevésbé sem.

Idén megjelent a Far Cry hatodik számozott etapja, amiben egy veszett tyúk mellett egy irtó cuki tolókocsis kiskutyát is hűséges társunkká fogadhatunk, hogy közösen próbáljuk megdönteni Yara diktátorának, Antón Castilló uralmát.

A játékbeli nem emberi társak persze már a korábbi részben is kulcsszerepet játszottak – legalábbis a játékmenet szempontjából, ahogyan megannyi más játéknál is. Vegyük például a Fallout 4-et, amit Dogmeat nélkül el sem tudnánk képzelni, de a Call of Duty: Ghost-ban is nehezen boldogulnánk Riley nélkül, de a Luigi’s Mansion Polterpupja is megannyi emlékezetes pillanatot okozott a játékosoknak.

Mivel egy újabb négy- esetünkben kétlábú + kétkerekű segítőt köszönthetünk, a Protect My Paws úgy gondolta, hogy nincs is ennél jobb alkalom arra, hogy utána járjanak annak, hogy vajon melyik a videojátékok lecukibb, legimádnivalóbb és „legsimogatósabb” kutyája.

A végeredmény persze nem feltétlenül mérvadó, hiszen Twitteren lehetett lájkokkal megszavazni, mindenesetre lett egy végeredmény, ami talán nem is áll olyan nagyon távol a valóságtól. Az első helyen, vagyis a legölelnivalóbb kutyus a listán a Luigi’s Mansion 3 Polterpupja, aki messze magasan előzi a második Dog Petting Simulator cukiját, és a Far Cry 6 Chorizoját. De van itt négylábú többek között a LoL-ból, az Assassin’s Creed Valhallából, a The Last of Us 2-ből, a Monster Hunter rise-ből is.

TOP 25 PETTABLE DOGS

De ha már felmérés, akkor nyilván nem maradhattak el azok a négylábúak sem, akik buksiját a játékosok a legkevésbé sem simogatnák meg. Itt gondolhatnánk, hogy csak az olyan szörnyűségek kaptak helyet, mint a Bloodborne szörnykutyái, vagy a Resident Evil zombiebjei, de nem. Ezen a listán ugyanis találkozunk a fent már említett Riley és Dogmet párossal, jó ég tudja miért, de mellettük azért akad még bőven meglepetés a listán.

Mondjuk a Duck Hunt sokszor kicsit sem kedves röhögős kutyáján egy percig sem csodálkozunk, hogy felkerült ide.

TOP UNPETTABLE DOGS

A Te személyes listád máshogy alakult volna?

 

 

https://leet.hu/samsung/

×