Elképesztően erősnek ígérkezik az LG belépője a gamer laptopok világába, amit az elérhető legerősebb CPU és GPU garantál.

Az LG-től nem feltétlenül áll távol a gamer világ, hiszen az UltraGear termékcsaládjával már egy sor kifejezetten játékra szánt monitort és hangszórót is villantott, most azonban olyan területre merészkedik, ahol eddig még sohasem járt. A mobilpiacról kivándorolt dél-koreai vállalat ugyanis bejelentette az első gamer laptopját, a brutális fenevadnak ígérkező LG UltraGear 17G90Q-t.

Mindent és mindenkit megesz reggelire!

Nem véletlenül használom a „brutális fenevad” jelzőt, és nem is találom túlzónak, mivel a gépbe kifejezetten a legerősebb alkatrészek kerültek. Az LG bejelentése szerint a laptopba egy 11. generációs Intel Tiger Lake H processzor kerülhet, egyenesen az Nvidia GeForce RTX 3080 Max-Q GPU mellé.

Emellett a gép rendelkezik majd egy 16:9 arányú 300 Hz-es 1080p-s IPS-kijelzővel, egy 1080p-s webkamerával, egy ujjlenyomatolvasóval, egy 93 Wh-s akkumulátorral, RGB-s billentyűzettel, két USB-C, két USB-A, egy HDMI-potrral, Ethernet-csatlakozóval és egy microSD-foglalattal.

A szörnyeteg áráról még nem mertek beszélni, de nem is biztos, hogy fel vagyunk még rá készülve, így sok-sok más egyéb mellett majd a január 4-i CES-en ismerhetjük meg jobban. A megjelenését 2022 első felére tervezik.

via – TechRadar

Akkora a chiphiány, hogy a Microsoft még magának sem tud Xboxot szerezni

 

https://leet.hu/samsung/

×