Elérhetővé vált az Epic Games Store december 19-i ajándék játéka, ami műfajának egyik legjobb darabja.

Bőszen robogunk tovább a karácsony, majd az újév felé, ami nekünk játékosoknak egyben azt is jelenti, hogy az Epic Games Store minden egyes nap meglep bennünket valami igazán remek ajándékkal, ami ez esetben teljesen ingyenesen bezsákolható játékot jelent.

Az idei ünnepi szezonban ez már a negyedik játékot jelenteti a sorban, és bizony ezúttal is szigorúan ajánlott élni az adódó lehetőséggel. És nemcsak azért, mert ingyen játéknak ne nézd a Metacritic oldalát, hanem azért is, mert valóban zseniális alkotásról van szó.

Az Epic Games december 19-én ugyanis nem mást ad ingyen, mint az utóbbi idők egyik legjobb misztikus horror kalandjátékát, a The Vanishing of Ethan Cartert.

A kisfiú, Ethan Carter utáni nyomozásunk tulajdonképpen hasonló ütemben és stílusban történik, mint ahogyan a What Remains of Edit Finch-ben is tapasztalhattuk. Vagyis túlontúl sok interakcióra, akcióra nem érdemes számítani, a fókusz ugyanis a narratíván, a történeten és az atmoszférán van. Főhősünk Paul Prospero lesz, aki különleges képességnek köszönhetően képes a múltba látni, ami nyomozói munkája során igen nagy hasznára is lesz. Így kell kiderítenünk, hogy mi történt a Carter-családdal Red Creekben, ami bizony igen sötét titkokat rejteget.

A játék egy napig lesz csupán ingyen az Epic Games Store-on, december 20-án délután 5 órakor egy újabb ajándék váltja majd, tehát egy percet sem érdemes halogatni a játéktárhoz való hozzáadását.

Egy Autopilot módban közlekedő Teslában szülte meg a gyermekét egy nő

 

https://leet.hu/xmas/

×