Az EVGA GeForce RTX 3080 Ti LHR videókártyák tulajdonosai új GPU firmware-t élvezhetnek, amely akár 21%-kal felszabadítja a kriptobányászat teljesítményét.

Rendben, ez most valóban érdekes. Az EVGA most egy új GPU firmware-t kínál a GeForce RTX 3080 Ti LHR( Lite Hash Rate) sorozatú grafikus kártyáihoz, amely akár 21%-kal is felszabadítja a kriptobányászat teljesítményét. Ez azt jelenti, hogy vége az LHR kártyák hasznosságának?

Egy Reddit felhasználó ‘bravo_char’ felfedezte, hogyan lehet növelni a GeForce RTX 3080 Ti LHR grafikus kártyák bányászati teljesítményét, és elmagyarázta, hogy a legtöbb piacon lévő RTX 3080 Ti LHR GPU „rejtett funkcióval” rendelkezik az alapértelmezett BIOS-ban, amely hozzáfér a kártya teljesítménykorlátjához. Ez akkor aktiválódik, amikor a memóriaterhelés megnő (ami a kriptobányászat során történik).

EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 Ultra

Az EVGA tudomást szerzett erről, majd felajánlott egy firmware-frissítést, amely fokozza a kriptobányászatot az EVGA GeForce RTX 3080 Ti sorozatú GPU-kon.

Egy frissített EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3 grafikus kártyán az ETH-bányászat 66MH/s-ról 80MH/s-ra nőtt, ami 21%-os növekedést jelent.

Ezzel az EVGA-specifikus GPU BIOS-szal bármelyik GeForce RTX 3080 Ti LHR grafikus kártyát is flashelheted, és ez szintén felszabadíthatja a kriptobányászat teljesítményét. Bár nem értem, aki LHR videókártyát vásárol miért szeretné kihasználni ezt a lehetőséget. Lehet egy kis passzív jövedelem mindenkinek jól jön.

Egy kis retro vibe?

Retro videokártyák, amiket annyira szerettünk – Neked melyik volt meg?

https://leet.hu/xmas/

×