Tegnap este elstartolt az év egyik legegyedibb és legütősebb eseménysorozata, a FUT 22 VERSUS! Lássuk, kik érkeztek első körben?

Tegnap este megérkezett a 2 részes FUT 22 VERSUS eseménysorozat első fordulója: megjöttek a Tűz-lapok.

11 játékos Tűz-verziója érkezett első körben az esemény során, bennük 2 közös dolog van: az egyik, hogy mindegyikük a Top 5 liga kiemelkedő játékosa. A másik pedig, hogy mindegyikük igencsak brutálisra sikeredett. Akármelyik lapról is legyen szó, igazából ez már csak az adott játékos fantáziájára bízható, hogy éppen milyen csapatba próbálja majd beilleszteni. Nyilván, mivel igen gyakori a Premier League csapat a FUT-ban, szinte biztosra vehető, hogy a Gomez-Jesus-Rashford-Traoré négyes kerül majd a célkeresztbe.

Nem is beszélve az újonnan érkezett Promo SBC-ről, ahol Christian Pulisic Tűz, vagy Jég változatát zsebelhetjük be a csapatépítő küldetések teljesítésével. 3 SBC-t kell hozzá teljesíteni, hogy a miénk legyen valamelyik változat. A különbségeket elnézve, mindössze a Shooting és a Passing értékek térnek el a lapok esetében, valamint a Tűz verzió 4/5 csillagos, míg a Jég 5/4.

Viszont az EA, most is gondoskodott arról, hogy ne legyen hiányérzetünk egy visszatérő téli Promo-s játékossal kapcsolatban, aki pedig nem más, mint:

Adama Traoré!

„Nincs Karácsony Kevin nélkül.” – Így hangzik a híres közmondássá vált szállóige, de ha megnézzük a FIFA korábbi részeit, az elmúlt években már speciális Adama Traoré lap nélkül sem lehet elképzelni az ünnepeket. Tény, hogy egy remekül sikerült lapról van szó, egy igazi Beast ez a kártya, a 98-as Pace értéktől kezdve, viszont ez sokaknál már kezd kicsit unalmassá válni, hogy idén decemberben is kapunk egy újabb Adama Traoré-t.

Minden esetre, az EA jól belecsapott az új Promo-ba, ami 2021. 12. 13-ig érhető el, amikor is hétfő este érkeznek a Jég-változatok. Mi már kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a változtatás a jelenlegi lapokhoz képest, de egyelőre igyekezzetek jobbnál-jobb nyitásokkal bezsebelni párat a Tűz-csapatból!

 

Nektek mi a véleményetek? Jó lapok érkeztek?

 

Ezt olvastad már?

Brutális értékek – Érkeznek a Prime Icon lapok a FIFA 22-be!

 

 

×