A FIFA 22 legutóbbi, Title Update 3.1-es frissítése elhozza nekünk az idei Prime Icon lapokat. Lássuk, mit tudunk eddig?

A legközelebbi frissítés, a Title Update 3.1 alapjaiban nem fog változtatni a játék működésén, viszont egy annál fontosabb – és egyben nagyszerű – dolgot foglal majd magában:

Érkeznek a Prime Icon játékoslapok!

A Prime Icon kártyák a FIFA 22 Ultimate Team-ben elérhető Icon elemek legjobb változatai. Ezen felül a Base és Mid Icon lapok már csomagokban is elérhetők lesznek a FIFA 22-ben. A Prime Icon lejátszóelemek a legerősebb és legritkább elemnek számítanak, mivel most már nagyobb lesz majd a szórás, ezért csekély lesz a valószínűsége, hogy a kisebb értékű legendák között felbukkanhat a várt lap. Mint ahogy a korábbi években, idén is ezek az kártyák hihetetlen értékeléseket és tulajdonságokat kapnak.

Viszont konkrét értékekkel is szolgálhatunk már, a legjobb 10 játékost illetően. Íme a lista:

  1. CAM: Pelé (Brazil) – 98
  2. CAM: Diego Maradona (Argentina) – 97
  3. ST: Ronaldo (Brazil) – 96
  4. CAM: Zinedine Zidane (France) – 96
  5. CF: Ferenc Puskas (Hungary) – 94
  6. CF: Johan Cruyff (Holland) – 94
  7. GK: Lev Yashin (Russia) – 94
  8. RW: Mane Garrincha (Brazil) – 94
  9. CB: Paolo Maldini (Italy) – 94
  10. LW: Ronaldinho (Brazil) – 94

Mint ahogy tavaly is, idén sincs másképp, a Top 3 lap: Pelé, Maradona és Ronaldo. Viszont jó érzés látni, hogy a top 10-ben idén is ott van Puskás Ferenc. Kíváncsian várjuk, milyen értékek párosulnak majd a 94-es Rating-hez.

 

Ti kit szeretnétek megszerezni?

 

Forrás: www.mirror.co.uk

 

Ezt olvastad már?

Mi lenne, ha… – Így nézne ki Francesco Totti Icon lapja a FIFA 22-ben

×