A Warzone Pacific játékosainak nem kellett sok idő, hogy észrevegyék, hogy a vadászgépek tömeges pusztításra képesek, mivel saját aimbottal rendelkeznek.

A Caldera nem az egyetlen új aspektus, amely a Warzone Pacific 1. szezonjában érkezett, mivel a Fighter Plane gyorsan felkeltette a játékosok figyelmét. A játék indítása során számos probléma merült fel. Egyes textúraproblémák szinte játszhatatlanná tették a játékot, míg mások egyenesen csalódtak a Warzone új fejezetében.

Ennek ellenére a Caldera rengeteg újdonságot tartogat. A szigeten való közlekedés egyik elsődleges módja most hullámokat vet a közösségben.

Több játékos is észrevette, hogy a vadászrepülőgépek fegyverének hihetetlen pontossága problémát jelenthet a továbbiakban.

Ezek a fürge repülőgépek lövegszerű fegyverekkel vannak felszerelve, amelyekkel tüzelni lehet az ellenségre. Ahogy a profi Warzone-játékos „Almond” klipje is mutatja, a repülő még némi finomhangolást igényelhet.

Láthatod Almond meglepettségét. A lövegtornyok nem csak hihetetlenül gyorsan ölnek, de a célzási mechanizmus lehetővé teszi Almond számára, hogy lényegében rálockoljon az ellenségre. Ha rögtön egy vadászrepülőgépre ugrasz, akkor olyan tehetetlen ellenségeket pusztíthatsz el, akik még nem értek földet.

Az, hogy a repülő ennyire pusztító tud lenni a meccs elején, hatalmas probléma. Szerencsére többféleképpen is orvosolható ez a probléma.

https://www.youtube.com/watch?v=MFlN0g7w0vI

Először is, az égen lévő ellenséges játékosokat kiemelő piros ikonok eltávolítása megnehezítheti az azonosításukat. Ezenkívül a torony sebzése és a célzás stabilitása is rászorulna egy csökkentésre. Ha még nem repültél vadászgéppel a Caldera felett, akkor érdemes kipróbálnod a pilótaképességeidet.

A többiről úgyis az aim gondoskodik.

Ezekkel a bugokkal találkoztál már?

Nem biztos, hogy nálad van gond – 5 játékhiba, melyet a Warzone Pacific hozott el

https://leet.hu/samsung/

×