Hang- és textúrahibák, kifagyások…ezúttal sem ússzuk meg őket.

Azt hiszem senki nem lepődik meg azon, hogy egy Warzone Pacific méretű és kaliberű frissítés ezúttal is magával hozott néhány hibajelenséget. Fontos azonban tudnunk, hogy melyek azok a hibák, amit a fejlesztők is elismernek, így nem kell kattognunk azon, hogy vajon csak nálunk fordul-e elő az adott hibajelenség. Szerencsére az ilyen bugok ellenőrzésére kiváló felület a Warzone hivatalos Trello oldala, ahová csütörtök estére már több „ismert hibát” is felvittek a fejlesztők.

Nézzük is, hogy mely nagyobb bugról tudnak már a fejlesztők!

  • Úgy érzed, hogy kevesebb XP-t sikerül farmolnod játék közben és ezért lassabban fejlődsz? Nem nálad van a probléma, sajnos a játékosok jelentős része szenved ettől a hibától.
  • Több gond is van a hangokkal, néha véletlenszerűen teljesen elmegy a hang, míg máskor az egyes játékelemek hangereje inkonzisztenssé válik. Például a repülőknél vagy a killstreakeknél, de más esetben is találkozhatunk ilyesmivel.

The Return of a well loved favourite from CODWarzone

  • Bugos a fegyver textúrája? Szerencsére ezúttal sem a videókártyáddal van a baj, visszatértek a „démon” artifactek, jelentősen megnehezítve a játékosok dolgát.
  • PlayStation-ön komoly bajok vannak a teljesítménnyel, de ezen is dolgoznak a fejlesztők
  • Az összes platformon tapasztalhatunk játékösszeomlásokat és stabilitással kapcsolatos gondokat, ezeken is munkálkodnak a Raven munkatársai

Te beleszaladtál már valamelyikbe? 

Így működik – Minden, amit tudnod kell RICOCHET anti-cheatről

https://leet.hu/samsung/

×