Újabb 2 Base Icon lappal bővült az SBC küldetéssel megszerezhető lapok listája. A kérdés: megéri-e kiszedni őket, vagy nem?

2 fenegyerekkel bővült az Icon SBC kínálata: ezúttal a brazil balszélső Roberto Carlos, valamint a mexikói támadó, Luis Hernández lapjai váltak kiszedhetővé a játékban. Lássuk, mi szükséges hozzájuk, illetve, hogy megéri-e őket kiszedni?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Luis Hernández

Mindössze ennek a 7 küldetésnek a teljesítésére van szükségünk, amihez 341 000 Coin invesztálására van szükségünk. Pénzben mindenképp jobban megéri kivenni SBC-ből Hernández Base Icon lapját, ugyanis Marketen jelenleg is 400 000 Coin fölött van az ára.

Értékeit tekintve nem hangzik rossz lapnak, 4* Skill Moves, 93-as gyorsulás, a sprintelési sebessége is 90, szóval Hunter Chemistry Style használatával a sebességhez és a lövéshez szükséges amúgy is magas értékei tovább boost-olhatóak, így kaphatunk egy igen ütőképes csatárt. Hátránya lehet a 3* Weak Foot és a 62-es Strength. Mindenesetre, őt abszolút ajánlott lapnak tekinthetjük.

Roberto Carlos

Az ő esetében 9 SBC küldetés teljesítésére van szükségünk, aminek abszolválásával miénk lehet a brazil zseni Base Icon lapja. Nagyjából 830 000 Coin invesztálással teljesíthető is a feladat, kérdés, hogy megéri-e? Jelenleg még abszolút igen a válasz, hiszen közel 900 000 Coin jelenleg a piaci ára, nyilván az SBC megjelenésével elképzelhető az áresés.

Érdemes ránézni a statisztikáira, hiszen abszolút minden érték a zöld skálában van, talán az egyetlen, amivel gond lehet védőként, az a 79-es Def. Awareness, valamint a másik probléma a 3* Skill Moves és a 2* Weak Foot, de mindezektől eltekintve, ár-érték arányban, ha Icon lapként nézzük, abszolút rendben van ő is, tehát bátran ajánljuk.

Reméljük, a későbbiekben hasonlóan jó Icon csapatépítő-küldetésekkel örvendeztet meg minket az EA, mint ahogy most is tette, Roberto Carlos és Luis Hernández esetében.

Ti kiszeditek valamelyiküket? Netán mindkettőt?

Ezt olvastad már?

„Amikor engem veszel, Ferrarit kapsz.” – Így változtak Ibrahimović lapjai a FUT története során

 

 

 

×