Szinte problémamentes volt a művelet.

Több mint három éve leplezte le az NVIDIA az RTX 20-as szériát, mely a hardveres Ray-Tracing támogatással rendelkező kártyák első felhozatala is volt egyben. Úgy tűnik a cég még nem engedte el teljesen a Turing architektúrát, az elmúlt időszakban többször is felmerültek hírek a 12GB-os verzióval kapcsolatban. A korábban már többször bemutatott orosz modder (VIK-on) nem akarta megvárni a hivatalos bejelentést,

így a saját kártyáját alakította át 12GB-osra!

 

A műveletet a fenti videóban nyomon követhetitek, szerencsére sikerült 6 percbe sűrítenie a teljes műtétet és a hozzá tartozó magyarázatot. A művelet után a GPU-Z hibátlanul felismerte a mobil GPU-ból származó 12GB-nyi memóriát az RTX 2060-on, így az első hibalehetőségen sikeresen át is lendült az orosz modder.

Bányászni is lehet

Ezután jöhetett a benchmark és bányászós kör, hiszen ezek tudják legjobban megizzasztani a számítási egységet és a memóriát, ám itt sem találkozott komoly problémával. A kártya teljesítménye nem sokat javult, ahogy az várni lehetett. Egyetlen egy apró bugba ütközött bele a teljes folyamatban, ez pedig a néha felbukkanó fekete kép jelensége volt, melyet pár kattintással sikerült is orvosolnia. Ehhez csak annyit kellett tennie, hogy az NVIDIA Control Panel 3D beállításaiban „Performance” módba kapcsolta a kártyát. Gratulálunk az ismét teljes mértékben sikeres VGA moddinghoz, várjuk a következőt! 

Ezt olvastad már?

Putyin vs. Elon Musk – Oroszországnak is lesz saját műholdas internete

×