Gondoltátok volna, hogy már 4 éve annak, hogy elindult a Rainbow Six: Siege-ben az Operation White Noise, mellyel megérkezett Dokkaebi és Vigil?

Azt veszem észre, hogy a Rainbow Six: Siege közösség tagjai szeretik a nosztalgiát. Talán azért, mert sok játékos szerint elmúlt már a Siege arany korszaka, az az időszak, amikor igazán élvezet volt játszani. Miután nemrég megírtuk, hogy 2017 óta nem volt ilyen alacsony a Siege játékosszáma, sokan úgy vélekedtek, hogy ennek oka, hogy „régen minden jobb volt”. Közben egy évfordulót is ünneplünk, hiszen éppen a napokban 4 éve annak, hogy elindult az Operation White Noise.

Ekkor jelent meg Dokkaebi és Vigil, valamint egy új pálya: a Tower.

 

Az akkor megjelent új évad Dél-Koreába vitte a játékosokat, létrejött egy olyan map, mely a mai napig a játék meghatározó része. Persze nincs a Ranked pályák között jelenleg, és sokan nem is igazán kedvelik, de szépen helyet követelt magának a Siege pályák között. Gyengesége talán, hogy támadóként kevés lehetőség áll rendelkezésre, hogy megközelítsük a védőket, így egyértelműen egy védő mapról van szó.

A két operátor viszont jó választás volt, hiszen Dokkaebi mai napig sokat választott operátor, ahogy Vigil is, aki most kapott nagyon szuper új kinézetet és menő győzelmi animációt.

Egyébként ebben a frissítésben állítottak a gránátok eldobhatóságán, illetve a pisztolyok visszarúgásán. Ezen kívül a patch inkább hibajavításokat tartalmazott. Te emlékszel még erre az időszakra?

Erről hallottál már? Titkos VR módra bukkantak a Grand Theft Auto: The Trilogy-ban

Titkos VR módra bukkantak a Grand Theft Auto: The Trilogy-ban

 

×