Magabiztos kezekben verhetetlen lesz.

Az európai szerverekre szerda délelőtt érkezett meg a Valorant 3.10-es frissítése. Az update elhozta az új Valorant ügynököt, Chambert a játékba, a fejlesztők már késznek érezték a megjelentetéshez. Ezen kívül érkeztek rankeddel és 5-stack queue-val kapcsolatos változások is, illetve a szokásos skincsomag sem maradhatott ki a repertoárból.

Túl erősre sikerült Chamber ultimate képessége?

Chamber’s ult shoots way faster than you may think
byu/EternalDB inVALORANT

 

Azt már az első fejlesztői videó óta tudjuk, hogy Chamber ultimate képessége gyakorlatilag egy mesterlövészpuska, melynek sebzése az Operatorhoz hasonló, de sikeres lövés esetén például lassító mezőt is létrehoz a lelőtt játékos köré, mely bajba sodorhatja a csapattársait. A felhasználók nagy része úgy gondolta, hogy a kezelhetősége is a fenti fegyverhez fog hasonulni. Nem is tévedhettek volna nagyobbat! 

Ahogy a fenti videó is bizonyítja, quick-scope téren keményen lekörözi az Operatort, pillanatok alatt lőhetünk vele újra egy-egy sikeres vagy épp sikertelen kísérlet után. Szerencsére valós körülmények között ezt öt lövedékre limitálta a fejlesztőgárda. A játékosok örülnek a képességnek, de sokan aggodalmukat fejezték ki, hogy talán a Riot Games túl erősre alkotta meg azt. Az biztos, hogy egy magabiztos aimmel rendelkező játékos kezében nagyon veszélyes lesz majd.

Szerintetek is túl erősre sikerült?

Ezt olvastad már?

Lenovo Legion Honvéd dominancia és továbbjutás – Lement a MEK Valorant második selejtezője

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×