Nincs is jobb, mint egy hosszú nap után pár kör Warzone-t nyomni a haverokkal, ám van, amikor a kedvenceink nem így gondolják a nap hátralevő részét.

Sokan úgy gondolják, hogy az ember legjobb barátja a kutya, ám azért ne feledkezzünk meg másik szőrös kedvencünkről, a macskáról sem.

Szeptember 11-én a legnagyobb magyar Warzone csoportban egy csoporttag megosztotta kis kedvencét, ahogy éppen kényelmesen elhelyezkedett a gazdája billentyűzete közelében, ezzel totálisan meggátolva a játékidőt.

Ez egy komplett lavinát indított el, ahol a többi gazdi is megosztotta a kedvencét.

Ez még a legjobb helyzet, alig takarja a képernyőt, de azért az egérpadból elég sok helyet elfoglal, miközben gazdi a társait nézi.

Itt már nagyobb a probléma, mivel a kedves cica a monitor nagy részét eltakarja. Természetesen ez őt egyáltalán nem zavarja, hiszen az a lényeg, hogy a gazdi közelében legyen.

Úgy látszik, a Kodiakos egérpad bejött a macseknak, de az a fej és az a póz a legjobb. Remélem a gazdi magas sensitivity-n játszik, mert így nehéz lesz elkapni az embereket főleg, ha hátba lövik.

Még egy konzolos „előny” ütötte fel a fejét. A legjobb eset a képek közül, ahol a gazdi rendesen tud játszani a kedvence miatt, de akkor is szeretne a közelében lenni.

Nincs is jobb párna, mint egy Razer egér” – gondolta a kis macska, aki úgy vélte, hogy tökéletes fejtámaszt nyújt majd a gazdi egere – és ezt még el sem kell kapni.

A védelmező megvédi a nehezen becserkészett prédát, és ha megpróbálsz a közelébe férkőzni, bizony le fog csapni rád.

Végül a legnyugodtabb macska jön, aki kifejezi a gazdájának, hogy most nem játék idő van, hanem cica idő. Remélhetőleg sikerült elérnie a célját.

Amint látjátok, a macskák nem nagyon szeretik, ha a gazdi több figyelmet szentel egy játékra, mint rájuk. Ezért megtesznek mindent, hogy szabotálják a játékidőt.

„Michaelsoft Binbows” – Röhejes hamis márkák, amiktől kiégsz

Esetleg a te kedvenced is szeret beleszólni a játékidőbe? Oszd meg velünk a kommentekben, biztos mindenkire ráfér egy kis seratonin boost.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×