Egy játék, amiben végre megtudjuk, hogy mi történik, amikor egy macska útra kel a nagyvárosban. Ezt a játékot nem lehet kihagyni.

Nagyon jól tudjuk, hogy azok, akik macskát tartanak otthon, nem tudnak szabadulni attól a helyzettől, hogy a cica ne üljön, feküdjön a monitor előtt, az egéren, a billentyűzeten. Most viszont akár nekik is kedvezhetünk, ugyanis egy olyan játék készül, ami pont az életükről szól.

Ha valaha kíváncsi voltál, mit csinál egy macska, amikor kóborol, ebből a játékból megtudod.

A 2022-es év valamelyest a macskákról szól majd a játékvilágban, hiszen ön a Stray, a nyomozós sci-fi, valamint az ennél jóval cukibb Little Kitty, Big City.

A játék a friss bejelentés alapján PC-re és konzolra (még nem biztos, hogy melyikre) érkezik, amiben természetesen egy cicát irányítunk, aki elveszett egy nagyvárosban, és neked kell segítened, hogy hazajusson. Persze közben minden olyan macskás dolgot csinálhatunk, amit a városban csavargó macskák tesznek, legyen az dobozokba ugrálás, madarak elkapása, saját farokkal történő játék, vagy éppen magas helyekre mászás. A videó alapján már állatokkal is lehet beszélni, küldetéseket kapunk, sőt még kalapokat is viselhetünk.

 

A Little Kitty, Big City valamikor 2022-ben jelenik meg.

Neked hogy tetszik?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×