In-game körülmények között is megpillanthatjuk Chambert.

A Valorant fejlesztői múlt héten több infót is elárultak a következő szezonnal kapcsolatban. Megismerhettük az Episode 3 Act 3 Battle Pass felhozatalát, mely hamar elnyerte a játékosok tetszését, jó munkát végeztek a Riot Games designerei. Ezen kívül az új ügynököt is leleplezte a cég, megismerhettük a kinézetét és a képességeit, ám akkor még csak szöveges formában.

Hétfő délután megérkeztek az első gameplay videók!

 

Úgy tűnik, hogy Chamber 2 hetes csúszása egy utolsó órás döntés volt, így már több tartalomgyártó is kipróbálhatta a Sentinel classba tartozó újoncot. Könnyen lehet, hogy pont az ő visszajelzésükre tolta el a megjelentetést a cég, ez sem lenne ördögtől való feltételezés.

A videóból több kérdésre is választ kaphattunk, hiszen az összes képességet látjuk működés közben. A teleport használatához mindenképp szükséges letenni mindkét „totemet” (és 40 méteres távolságban maradni), nem Yoru képességét nevezték át. A kis robotok, melyek ellenfeleinket figyelik pedig nem maguk alá rakják a lassítómezőt, hanem a spotolt játékosra, így nehéz lesz kikerülni őket. Természetesen a két fegyveres képesség is tiszteletét teszi a videóban, így láthatjuk a pisztolyt és a mesterlövészpuskát is használat közben.

Mit szóltok Chamberhöz?

×