Francia ügynökkel bővül a játék.

Ahogy azt a péntek reggeli bejegyzésünkben már megemlítettük, a Riot Games péntek 17:00-ra egy kis meglepetéssel készült a játékosoknak. A felhasználók nagy része remélte, hogy az új hősre vethetünk egy pillantást és szerencsére nem is kellett csalódniuk. A „Deadeye” kódnévre hallgató ügynök Chamberként érkezik majd meg a Valorant 3.10-es frissítésében.

Nézzük is a képességeit!

 

 

  • Trademark (C): Chamber lerak egy kis csapdát, mely pásztázza a környezetét ellenségek után kutatva. Ha egy ellenfél beleszalad a csapdába, akkor az visszaszámol, majd lelassítja a környezetekben lévő játékosokat.
  • Rendez-vous (E): Két teleportot helyezhetünk el a földön, ha „aktiváljuk/közel megyünk az egyikhez”, akkor a másik végpontba dob át minket a játék. Ezeket akár fel is szedhetjük és áthelyezhetjük máshová meccs közben.
  • Headhunter (Q): Egy pisztolyt kapunk a kezünkbe, mely természetesen ADS képeséggel is rendelkezik majd.
  • Tour de force (X, ulti): Gyakorlatilag egy mesterlövészpuskát kapunk a kezünkbe, mely egy találattal megöli az ellenfeleinket. Egy-egy ölés után a Trademark képességhez hasonló lassító effekt kerül a lelőtt ellenfél köré.

A képességeket pár másodpercig láthatjuk is a hivatalos Twitter bejegyzésben:

 

Mit szóltok az új ügynökhöz?

×