Sok profi úgy gondolja, hogy ki kéne tiltani a Ghost perket a versenyekről, de volt olyan is, aki az egész Warzone-ból kivenné, mert csak a campelést támogatja.

Amíg nem jön a RICOCHET anti-cheat a Vanguard integrációjával, addig a Warzone profik custom lobbis versenyeken vesznek részt. Így elkerülhetik a csalókat, stream snipereket és velük hasonló tudású játékosokkal játszhatnak. Ám a dráma nem marad el ezekről a versenyekről sem, hiszen tegnap a Twitch bannolt egy játékost a torna alatt.

Ezek a versenyek általában egy szabályrendszer alapján működnek. Vannak fegyverek és kiegészítők, amiket nem lehet használni. Ezzel biztosítva, hogy ezek a lobbik még kiegyensúlyozottabbak legyenek. Ám a szabályrendszerek viták forrása lehetnek. A múltban az olyan fegyverek, mint a Gallo shotgun, megosztók voltak a profik között – és egy új helyzet van kialakulóban.

Az 50 ezer dolláros Symfuhny Showdown során szinte az egész lobby Ghostot használt, és úgy tűnt, hogy ez sok „profi” játékost bosszant.

Hogy miért volt a Ghost annyira elterjedt az első loadoutokban? Az AMP63 pisztoly a hibás. Nem futtathatod a Ghostot az első loadoutoddal, hacsak nincs egy nagyszerű lehetőség a másodlagos fegyverre. Csendben, a játék meta SMG-jének nerfjei után az AMP63 lett ez a lehetőség.

Ha érdekel, hogy pakolják meg a kis kézi SMG-t a profik: 

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 7.2” Task Force
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Ammunition: STANAG 30 RND
  • Rear Grip: Serpent Wrap

Bár a fegyver lőszermennyisége még mindig kevés, a sebzés és a mobilitás halálos kombinációjával rendelkezik.

Ahogy a versenyt követő tweetekből láthatod, a játékosok nem voltak elragadtatva a dolgok alakulásától.

Az első és a második helyezett, Rated és Aydan a streamben beszélt arról, hogy a Ghost felettébb bosszantó volt. De mindketten egyetértettek abban, hogy az AMP63 erőssége volt az, ami miatt a stratégia annyira életképes volt.

Ám sokan még azt is felvetették, hogy magának a Ghostnak nincs helye a játékban, mivel ez csak egy házban való campelést támogatja.

Mit gondolsz, milyen lenne a játék a Ghost perk nélkül?

×