Vitassuk meg, hogy melyek azok a ma már nem elérhető funkciók, amelyeket szívesen viszont látnánk a jó öreg Rainbow Six: Siege-ben?

Ahogy az például a Stream statisztikákból is jól látszik, a Rainbow Six: Siege az utóbbi 6 hónapban folyamatosan veszíti el a játékosokat. Bár a szeptember emelkedést mutatott, jól látszik, hogy amennyiben nincs új frissítés, vagy LTM játékmód, a játékosszám csökken. Persze ez az adat csupán a Steamre vonatkozik, ám ez elég volt egy Reddit felhasználónak ahhoz, hogy egy érdekes ötlettel álljon elő. Ezzel kapcsolatban kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is.

Milyen régi Rainbow Six: Siege funkciót, elemet, pályát hoznál vissza, ha lehetne?

 

Az elképzelés szerint ugyanis talán az tenne jót a játéknak, ha lenne egyfajta kompromisszum a régi és a jelenlegi játék között. Talán ez visszahozná azokat, akik régen elhagyták már a játékot, sőt talán a strweamerek is újra elővennék azt. Ehhez persze sok változásra van szükség. Hogy szemléltessük, milyen régi funkciók visszahozatalára gondolunk, íme néhány példa azok közül, aminek mi örülnénk, illetve amit a Redditen a játékosok már említettek.

  • Jager ACOG visszatérése
  • Éjszakai pályák visszatérése
  • Régi, mára reworkölt pályák visszatérése
  • Kapkan csapdától instant halál
  • Mute eszközének teljes lefedettsége (a legutóbbi patch során csökkent a hatótáv)
  • Több védő operátor kapjon újra ACOG-ot

 
Loading…>

Ezek voltak a leggyakoribb kérések. Most jössz te! Te milyen régi funkciót, játékelemet, pályát látnál szívesen újra a Rainbow Six: Siege-ben?

×