Néha a hölgyeknél is kiborul a bili.

Mindenki feltudja húzni magát a játékokon, lehet az fiú, lány, kisgyerek, vagy akár egy felnőtt ember. Egy rossz nap után gondoljuk, hogy egy kis játékkal kifújjuk magunkat, hiszen ezért játszunk nem? Nos, nem mindig. Van, amikor a játékok, illetve a többi játékos képes kihúzni belőlünk az állatot. Ilyenkor olyanokat teszünk, amit esetleg normális esetben nem tennénk, kiabálunk, ordítunk, sőt rosszabb esetben akár el is törünk valamit.

Ezt a jelenséget már megszokhattuk a fiú/férfi tábortól, de van, amikor a hölgyeknél is kiborul a bili és ilyenkor ők is elveszítik a fejüket.

Épp ezért nézzünk meg pár pillanatot, amikor a női játékosok ragelnek.

Így borul ki egy női CS:GO csapat

Kezdjünk egy igazi klasszikussal. Remélem mindenki láttam már ezt a videót, hiszen közel 8 millió megtekintés van már rajta. Egy CS:GO játékos egy női streamer csapattal találta szembe magát, ahol igazán kihúzta a gyufát a csajoknál.

A videó eléjén a végkifejlett rage pillanatot láthatjuk, de szerencsére a videóban jól látható, hogy a hölgy szép lassan elveszíti a türelmét és a végére már kiabálnak, illetve ordítanak, hogy az ellenfél csapat csal.

 

A Valorant, a lány és a szegény billentyűzet története

Ha már a CS:GO-nál tartunk, akkor a Riot FPS játéka is könnyen kihúzza a gyufát a játékosokból. Viszont nem gondoltam volna, hogy valaki olyan messzire megy, hogy egy billentyűzetet törjön ketté. Főleg miután minden lövést elbénázott, hiszen tisztán látszik a videoból, hogy a hölgy egér érzékenysége nem éppen megfelelően van beállítva. Kár szegény billért…

 

Az oroszok és a Dota 2

Remélem mindenki tudja, hogy az oroszok imádják a Dota 2-t, és azt is, hogy elég hamar elveszítik a temperamentumukat. Ez alul még a hölgyek sem kivételek ahogy ezt a következő videó is bemutatja. Szerencsére itt nem törik semmi, maximum a dobhártyánk szakad be.

https://www.youtube.com/watch?v=EPm8jXQItWc

 

Az Overwatch sem maradhat ki a jóból

A hölgy egy hosszas összetűzésbe keveredett egy OW meccs közben. Ami még jobb, hogy egy másik hölggyel sikerült összevesznie. A videó elején bemutatja a tökéletes Blackwidow skilljét és nagyban büszkélkedik azzal, hogy ő diamond player. Hát valahogy ezt nehéz elhinni.

 

A Modern Warfare és a hangos fiuk

Úgy látszik a kedves női játékosunk nem találta meg a mute gombot a nevek mellet, hiszen arra panaszkodik, hogy nem tud játszani a hangos beszéd mellett. Majd a kis kiborulása után mintha kicserélték volna, válaszolt a közösségének, hogy azért cosplayezne egyet.

 

Nos, láthatólag a női játékosok nem úgy ragelnek, mint a férfiak, de azért itt is repülnek a cifra szavak százai. Bár ez tényleg természetes, hiszen a játékok tényleg ki tudnak minket hozni a sodrunkból.

Te találkoztál már női ragerrel?

×