Úgy tűnik, hogy egy bennfentes szerint nem csak három régi játékot kapunk felújítva, hanem valamilyen hivatalos bejelentést is a GTA 6-ról.

A sok-sok pletyka és szivárgás után végül a Roskstar hivatalosan is bejelentette a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editiont a hónap elején. A három játék, a GTA III, a Vice City és a San Andreas remasterei már készen állnak, hogy a nagyközönség kipróbálja őket, bár az igaz, hogy az ára és a gépigény sem gyenge.

Ám ha minden igaz, a remastered megjelenésével a GTA 6-ról is lehull a lepel.

A most megjelent szivárgást persze erősen lehet vitatni, mivel az a 4chan nevű fórumról származik. Arról az oldalról, ahol rengeteg trollal is lehet találkozni, akik csak azért tesznek fel fake információkat, hogy szivassák a közösséget. Szóval a most következő bejegyzés is lehet csupán poén, így nem árt fenntartásokkal kezelni.

Egy névtelen fórumozó most arról számolt tehát be, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition november 16-án jelenik meg, bár lehet ebben késés. Feltéve, ha nem 2022 novemberről van szó, mert akkor még egy évet kell várni. Azonban ha minden igaz, eszerint most pénteken (október 22-én) kapunk egy előzetest belőle.

A bejegyzés szerint november 23-án a Rockstar a GTA 6-ot is bejelenti, egyfajta új logóval a Twitteren. Ez alig több mint egy hónap múlva van. Pontosan ezért kell firtatni ennek valóságtartalmát, ugyanis nem valószínű, hogy a GTA 6-ot bejelentik a GTA 5 felújított, next gen verziójának megjelenése előtt.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Néhány nap múlva kiderül az igazság.

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-d-wireless-matt/

×