Ideje ismét a kezünkbe venni.

A Warzone hatodik szezonjában a fejlesztők több fegyverváltozást is elhoztak. Az SMG kategóriában papíron nem nagyon történt érdemi változás, de a játékosok felfedezték, hogy néhány NEM meta fegyver is kiválóan használható jobb kezekben. Egyértelműen a Bullfrog és a Mac-10 a kategória királyai, ám úgy tűnik, hogy egy régi ismerős ismét új erőre kaphat majd.

Ez pedig nem más, mint az AK-74u!

TrueGameData inkább az oktató jellegű, rengeteg valós adattal alátámasztott videókat gyárt, nem a szokásos „50 öléssel nyerte a streamer a meccset” kategóriára kell gondolnunk.

 

A tartalomgyártó alaposan meglepődött azon, hogy a WZRanked toplistáján a fegyver nem túl előkelő helyet foglal el, miközben kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A fentebb nevezett, meta fegyverekhez képest az AK enyhe előnnyel rendelkezik sebzés és range szinten is, nyak és „gyomor” lövéseknél pedig ez az előny elég komolyra is nőhet. Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a Bullfrogot a felhasználók nagy részének könnyebb megfognia a kicsit megbocsátóbb visszarúgás miatt, de az AK esetén sem azért kell félni a kezelhetetlen recoil miatt.

Az ajánlott kiegészítők listája pedig a következő:

  • Muzzle: GRU Suppressor
  • Underbarrel: Patrol Grip
  • Magazine: Spetsnaz 50 round drum
  • Stock: KGB Skeletal Stock
  • Grip: Speed Tape

Adtok egy új esélyt a fegyvernek?

×