A szivárgások szerint úgy tűnik, hogy egy régi rajongói kérést teljesít a Riot. Ha minden igaz, jön végre a skin level funkció.

Amikor valaki upgrade-el egy skint a Valorantban, az kicsit megváltozik. Király új effektusokat jelennek meg, új animáció látszik, akár hangban és vizuálisan is újdonságot kapunk. Néhány játékos azonban úgy gondolja, hogy ez nem mindig előnyös, mivel a változás nem mindig tetszetős, jobb lenne visszakapni a régi skint. Erre nincs lehetőség a Valorantban, ám lehet, hogy ez hamarosan megváltozik.

Egy szivárgás szerint ugyanis jön a skin level funkció a következő frissítésben.

Az ismert szivárogtató, a ValoLeaks ugyanis nemrég tette közzé a Twitteren, hogy a 3.08-as frissítésben érkezik a lehetőség, hogy vissza tudjuk változtatni a skinek külséjét. Elvileg ki lehet majd választani, hogy melyik skin-szintet szeretnénk használni, ugyanakkor ez a lehetőség csak a teljesen upgrade-elt fegyverek esetében lesz lehetséges.

A változást egyébként közvetlenül a Prime Karambit miatti rengeteg panasz váltotta ki. A kés ugyanis az upgrade után elvesztette az alapértelmezett pörgésanimációt, ami nagyon közkedvelt volt a játékosok körében. A Riot akkor azt ígérte, hogy jön erre megoldás. Úgy tűnik, ez lesz az.

Az opció tehát lehetővé teszi, hogy „downgrade-eljük” a skineket, hogy bizonyos animációkat használhassunk. Azonban ezt nem tudjuk megtenni anélkül, hogy elérnénk a fegyveren az összes szintet. Ha minden igaz, a Valorant 3.08-as frissítése október 19-én indul.

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×