Továbbra is terjednek pletykák és szivárgások a Grand Theft Auto trilógia felújított verziójával kapcsolatban. Úgy tűnik, tényleg érkezik hamarosan.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a GTA Remastered Trilogy nem csak pletyka, legalábbis ez derül ki az utóbbi napokban feltűnt szivárgásokból. Nemrég Koreában a trilógia korhatáros besorolást kapott, ami igen hivatalos dolognak tűnik, és azt sugallja, hogy a játékok tényleg érkeznek, felújított formában. Ezt maga a Rockstar persze még nem jelentette be, ám most egy újabb jel bukkant elő, ráadásul magától a Rockstartól.

A Rockstar Launcherben találtak jeleket.

A GTA Trilógiában egyébként a Grand Theft Auto: Vice City , a Grand Theft Auto: San Andreas és a GTA 3 kap majd helyet, ahogy említettük valamilyen felújított formában. Az ismert Rockstar szivárogtató, a GTANet vette nemrég észre (és Videotech_), hogy PC-n a Rockstar Launcherben megtalálható pár GTA-ra utaló ikon. Mindez pedig a GTA trilógia közelgő megjelenésére utalhat.

https://twitter.com/videotech_/status/1445411336729530370?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1445411336729530370%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fgamerant.com%2Fgrand-theft-auto-remastered-trilogy-leak-rockstar%2F

 

 

 

Ahogy a képeken is látható, az ikonok természetesen a három említett játék ikonjai. Persze ez azt is jelentheti, hogy a korábbi címek felkerülnek a Launcherbe, ám mindenki azt gondolja, hogy ez már a felújított trilógiára utal. A fájlok között ugyanis szerepelnek Unreal Engine hivatkozások is, tehát lehet, hogy ezen a motoron futnak majd a játékok.

Sokan persze felteszik a kérdést, hogy mire vár a Rockstar Games, miért nem jelentenek be semmit? Talán október 22-re várnak, ami a GTA 3 megjelenésének 20. évfordulója.

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×