A fejlesztők ismertették a részleteket.

Ahogy azt várni lehetett, a Call of Duty fejlesztői minden egyes nap elhintenek néhány információt a hatodik szezonnal kapcsolatban. Már tényleg nem kell sokat várnunk, napokon belül elkezdődik a frissítési folyamat. Kedd este, 19:00 órakor a felhasználókat leginkább érintő Battle Pass jutalmakba is bepillantást engedtek a fejlesztők, ismertették a felhozatal egy részét.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

 

  • Két ingyenesen megszerezhetőfegyver, melyeket a Battle Passban oldhatunk fel. Az egyik az .410 Ironhide: Shotgun (Tier 15), a másik pedig Grav: Assault Rifle (Tier 31) lesz majd. Ezen kívül további 300 CP és 20+ tárgy is jár majd az ingyenes Pass tulajdonosoknak is
  • A Black Ops legenda, Alex Mason lesz a Tier 0 Operator, ez sem okozott túl nagy meglepetést
  • Három legendary ritkaságú skin érkezik Bulldozerhez a Battle Pass Bundle keretein belül
  • Egy Ultra ritkaságú, reaktív skinszett is érkezik majd Mason-höz rengeteg Blueprint és további 1000 CP pont társasságában
  • Természetesen a Store felhozatal is bővülni fog majd rengeteg Bundle-lel

A CharlieINTEL twitter oldala szerencsére kategóriákba rendezett válogatásokat posztolt kedd este, így egy kicsit közelebbről is megvizsgálhatjuk azokat a kozmetikai tárgyakat.

Skinek

Blueprintek

Store Bundle-ök

 

A közösség az első képek és ismertető alapján meglepően pozitívan fogadta a Battle Pass tartalmát, ám in-game lesz majd az igazi ezeket látni. A teljes, angol nyelvű ismertetőt >IDE< kattintva érheted el.

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

×