Az szinte teljesen biztos, hogy a skandináv főisten, Odin benne lesz az északi mitológiát lezáró eposzban, azt viszont még nem tudjuk, hogy hogyan fog kinézni.

Sajnos még egy kicsit várnunk kell a God of War: Ragnarök megjelenéséig, ami ha tegnap jelent volna meg is késő volna. A nagy várakozás közepette azért egy-két dologról már lerántották a leplet, például hogy a történet központjában Atreus fog állni, de már az is egészen biztos, hogy a Ragnarök pontot fog tenni az északi mitológiának a végére is.

Könnyen meglehet, hogy végérvényesen, de legalábbis egészen gyanús, hogy Kratos a görög után a skandináv istenségek végét is elhozza. Ez pedig azt jelentené, hogy az előző résznél több viking istenségbe fogunk belebotlani, sőt, a sztori egy pontján még Asgardba is eljutunk majd, ahol minden bizonnyal magával a főistennel, Odinnal is találkozunk majd.

A múlt havi roppant izgalmas bejelentő eseményt követően a Santa Monica stúdió fejlesztői megosztottak néhány karakterképet, melyek között teljes terjedelmében láthattuk a villámok és a mennydörgés istenét, Thort is, aki megannyi internetes, tehát kevésbé fontos és meghatározó vita szítója volt. Pontosabban a pocakja volt az, ami többeknek nem tetszett, de szerencsére nem az ilyen ENBEREK ízlésére készítik a játékot.

De szó mi szó, sokan mellette kíváncsiak Odinra is, akit szinte biztosan a játékban fogunk először látni, vagyis egy ideig nem fogunk még megismerkedni vele. Sebaj, hiszen egy roppant tehetséges művész fogta a közzétett karakterrajzokat, és azok alapján elképzelte, hogyan nézhet (nézhetne) ki Thor és Loki apja a játékban, akinek Richar Schiff lesz a szinkronhangja. Az elkészült kép pedig egészen meggyőző, sőt, tökéletesen illeszkedne a God of War világába.

Sajnos, nem sajnos, a végleges Odin nagy valószínűséggel nem így fog kinézni, mindenesetre könnyen előfordulhat, hogy lesznek majd szembetűnő hasonlóságok. 2022-ben kiderül.

×