A Konami bocsánatot kért az eFootball botrányos állapotáért, és azt ígérik, hogy mindent kijavítanak.

Mostanra talán már csak az nem tudja, hogy milyen botrányosan vállalhatatlan állapotban jelent meg az átnevezett Pro Evolution Football, az eFootball idei része, aki egy barlangban tengeti napjait.

A FIFA riválisának szánt focis játék annyira rossz, hogy annak ellenére sem akar játszani vele senki, hogy teljesen ingyenes, sőt, mára a Steam legtöbb negatív értékelését bezsákoló címévé vált. Persze jelentek már meg korábban is bugosan focis játékok, sőt, külön csoportok is léteznek, ahol évről-évre összegyűjtik ezeket, de olyan, mint amilyen az eFootball 2022 lett még nem igazán volt.

Tisztában van ezzel a Konami is, ami egy nyílt üzenetben kér bocsánatot a játékosoktól a minőség miatt, és biztosítanak mindenkit arról, hogy a problémákat nagyon komolyan veszik és mihamarabb javítják őket.

Néhányat még meg is jegyeztek ezek közül, mint például a játékosok arcát és mozgását, az átvezető animációkat, a labda viselkedését, a passzok sebességét – ezért valószínűleg ezekhez érkezik majd először a javítás.

Erre pedig égető szükség is lesz, hiszen az eFootball jelenlegi formájában még ingyen sem ajánlható. A Konami a frissítéseket folyamatosan fogja majd a játékba implementálni, melyet már októberben elkezdenek. Azt viszont egyáltalán nem tudni, hogy mindez elegendő lesz-e a játékosok visszacsábításához, ez a negatív értékelési arány legalábbis aligha fog már változni, a Fifától való óriási leszakadásról pedig már nem is beszélve.

×