Nem ez az első eset, amikor Dr. Disrespect nyíltan kifejti a véleményét a játékról.

Szerintem mindenki ismeri már a Twitch egykori nagy arcát Dr. Disrespectet. Nem először mondja, hogy baj van a Warzone-nal, ami valljuk be, – akármennyire is jó játék -, igaz. Nem is először törli le a játékot, hogy kimutassa a frusztrációját, ám valahogy mindig visszakerült a gépére, és még streamelte is azt.

Hiszti ide vagy oda, sokszor igaza van a játékkal kapcsolatban.

A Doki éppen Downtown-t járva belebotlott egy ellenségbe, aki egy kis civakodás alatt a pötyögős fegyverével pikk pakk a földre terítette. Ezt furcsállta is, így gyorsan lecsekkolta a kill camot. Ekkor rögtön észrevette, hogy az ellenfele Stopping Powert használt és csak emiatt nyerte meg a harcot.

„Stopping Power van nála” – mondta kicsit erősebb hangnemben. „Ó, Istenem! Ennek k*rvára nincs értelme. Ez egy kib*szottul szar a játék, ember. Már sokszor mondtam és még sokszor fogom mondani, megvan benne a potenciál, hogy egy igazán hihetetlen szóló élmény legyen, de mivel a stúdióban nem gondolkodnak… így egyszerűen a legrosszabb szóló BR élmény.”.

Nézzétek a kiborulását: 

(Ha a videó nem a megjelölt ponttól indulna, akkor tekerj 2:57:11-ig)

Szóval végül is ez egy negatív és egy pozitív visszajelzést volt a híres streamer által. Frusztrációja és kirobbanása ellenére a Doki azt mondta, hogy csak egy „pár” változtatás elég lehet ahhoz, hogy a szólóélményt visszalendítse a pozitív irányba.

Mi a véleményetek a Stopping Powerről? Valóban túl erős és nincs helye a játékban?

×