A Tokyo Game Show Square Enix bemutatóján leplezték le a Final Fantasy VII világában játszódó mobilos battle royale játék gameplay videóját.

Javában zajlik a Tokyo Game Show a világ másik oldalán, néhány órával ezelőtt ráadásul a Square Enix is megtartotta bemutatóját. A műsorban többek között a stúdió soron következő játékai és megjelenései voltak láthatók, ám egyértelmű, hogy egy cím kiemelkedett a többi közül. Ez a Final Fantasy VII világában játszódó mobilos battle royale játék, melyet még idén februárban jelentett be a csapat.

Most végre gamplay videót is kaptunk.

Ahogy azt a Square is jelzi a leírásban, a játék egy valódi battle royale cím, ami Androidra és iOS-re is érkezik, ráadásul már idén, azaz 2021-ben. A most bemutatott gameplay videóban végre betekintést kapunk abba, hogy mit is tartogat a játék. Amellett, hogy a klasszikus battle royale játékmenetet kapjuk, vagyis egy bizonyos méretű pályán kell kiiktatnunk egymást, a jól megszokott karakterrendszer megmarad. Na, meg persze a Final Fantasy VII világának sajátosságai, szörnyei és helyszínei. Ezen kívül rengeteg karakter közül választhatunk majd, melyek különböző képességeket és harcstílust kapnak. A cél természetesen ugyanaz: egyedül vagy csapatban kell túlélnünk.

 

A játékban PvE és PvP elemek is megtalálhatók, vagyis néha mobokkal is meg kell küzdeni a játékosok mellett.

Neked hogy tetszik a játék. Ki fogod próbálni?

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×