Nemrég valaki felfedezte, hogy a Rainbow Six: Siege-ben nem csak Jäger, de egy másik operátor is kapott sírkövet. Valaki, akit sok játékos nem kedvel.

Talán sokan tudják már, hogy a nemrég visszatért Rainbow Six: Siege event a Showdown rengeteg easter egget, kisebb nagyobb érdekességet rejt. Ezek közül az egyik például az időutazó Marty McFly kocsija, utalva a Vissza a jövőbe filmekre. Ezen kívül persze Siege operátorokra vonatkozó információkat is találunk, például körözési plakátokat. Talán sokan látták már, hogy ezen a pályán Jäger egy sírkövet is kapott, tehát az event története szerint (talán) meghalt.

Azonban talán kevesen tudják, hogy nem csak ő szerepel sírkövön.

Jäger sírköve

Ahogy arra a Redditen egy játékos rávilágított, egy másik, a játékosok szemében valójában kevésbé kedvelt operátor is szerepel egy síron. Ő nem más, mint Elias Kötz, vagyis ismertebb nevén Bliztz.

Egy igaz déli úriember kezei közt lelte halálát – olvasható a sírkövön.

Blitz egyébként német származású operátor, aki valamiért a „történet” szerint eljutott a vadnyugatra is. Gondolom nem annyira szívlelték ott sem a pajzsa miatt. Mindez persze csak érdekesség, hiszen a Showsown event közben véget ért.

https://leet.hu/shop/back2school/

×